Blue Standard Music

Blue Standard Music & Art Vista Productions presenterar

 

Cemetery Men - Som en annan man

 

CD:n - Som en annan man med Cemetery Men innehåller 12 nyskrivna låtar på svenska – alla med text och musik av Lasse Tunberg Mortensen. Publicering i digitala medier (Spotify, iTunes m.fl.). Albumet är inspelat i Blue Standard Music Studio i Stockholm och producerad i Los Angeles av Hans Adamson - Art Vista Productions.

 

För att beställa exemplar CD:n Som en annan man - gå till vår kontaktsida.

 

Cemetery Men

 

Lasse Tunberg Mortensen och hans Cemetery Men presenterar en blandning av dansband, country och hårdrock, och riktar sig till en bred publik i alla åldrar. Texterna varierar från enkla kärlekssånger till mer allvarliga teman direkt ur livet som det ter sig för en "cemetery man" (dödgrävare). Cemetery Men möter människor när de är som mest sårbara, och att sjunga om kärleken, livet och döden enkelt och rakt är en självklarhet.

Lasse Tunberg Mortensen

Lasse Tunberg Mortensen, är kompositören och dödgrävaren vars sammetslena röst och melodiösa låtar dröjer sig kvar. Kennet "Jocke" Erlandsson är kyrkogårdsvaktmästaren som lockar fram magiska solon ur sin gitarr. Keyboardisten Johnny Nilsson skapar bandets rytmer och genomarbetade arrangemang.

Copyright © Blue Standard Music 2015. All Rights Reserved.